logosite

nieuwsbrief

Welkom bij Heerema-Houtbewerking Nieuwsbrief.

Een nieuw product: ja, dit bedrijf is gespecialiseerd in het verwerken van kunststoffen en de moderne toepassingsmogelijkheden.

Heerema-Houtbewerking kan dit product verkrijgen en verwerken op vele manieren. Bezoek deze site om inspiratie op te doen voor uw idee

 

Placeholder   Image

Voor vragen of commentaar over dit Product kunt u contact met mij opnemen

g.heerema@hetnet.nl

En nu iets heel anders,

Ik ben in India geweest Samen met een goede vriend die ik al jaren ken.( Dhr B.N.Roy.)zelf een geboren en getogen Indier Aangekomen in Kolkata (west Bengalen)Verbleven wij enige tijd daar,zodat hij mij de stad kon laten zien en ik de kans kreeg om kennis te maken met zijn vrienden en organisatie...Die ook werkzaam is in de stad.                                                                                                                                                                                                                                               Na een week besloten we zijn grote trots te gaan bezoeken in JEMO zo’n 6 uur verwijderd van Kolkata, na een warm Welkom in het Kindertehuis kreeg ik mijn kamer toegewezen, geen overbodige luxe maar gewoon genoeg.

En dat woord:” genoeg” kreeg in de periode van 7 weken een veel bredere betekenis.Ze hebben daar niet genoeg,niet genoeg om een bestaan op te bouwen.Wat puur een kwestie is van middelen en Geld. Nou geld geven is natuurlijk altijd goed waar je het ook doet.

Mijn plan is, in het tehuis een ruimte in te richten met houtbewerkingsmachines, zodat de oudere jongens zich bekwaam kunnen maken in het werken met deze machines zodat ze een betere kans hebben om een baan te vinden.Het voordeel is ook dat ze daar kunnen werken en leren en dus dingen kunnen maken en verkopen om dat geld dan ook weer te investeren of te gebruiken voor interne hulp.

Ik zal in nov 2012 weer naar India reizen om verdere mogelijkheden uit te werken.

Wilt U als bedrijf of particulier ook deelnemen aan dit project of aan de vele andere projecten van

 www.gandhi-kinderhilfe.de of heeft u vragen,neem dan gerust contact op

Gerrit Heerema tel.0596 581713

SN202183SN202141

IMG_5603SN202139