logosite

Heerema-Houtbewerking biedt een goede kwaliteit van producten en service op de markt van vandaag. Sinds 2006 heb ik mijn klanten geassisteerd om hun doel te bereiken door altijd met een oplossing en het gewenste resultaat te komen.

Kopie van bureau1

Leiderschap: Bij Heerema-Houtbewerking ontvangt u de kwaliteit en zakelijkheid die tot een professioneel bedrijf behoren. Ik zal er alles aan doen om de samenwerking zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Ook omtrent noviteiten en ontwikkelingen in de branche blijft u op de hoogte, zodat u kunt genieten van de beste service en de nieuwste technologie.

Netwerk: Heerema-Houtbewerking beschikt over een netwerk gekoppeld aan meerdere bedrijven. Derhalve lever en verzorg ik alle bijkomende service en producten zoals gas, water en of elektra, natuursteen of tegelzetwerk, of bijvoorbeeld een inbouwhaard, behang of vloerbedekking. Hierdoor ontvangt u slechts één factuur en is Heerema-Houtbewerking het enige aanspreekpunt, alsmede eindverantwoordelijke voor alle gedane werkzaamheden.

kamer1

Heerema-Houtbewerking maakt zoveel als mogelijk gebruik van 3D-ontwerpen die geheel naar wens van de klant worden uitgevoerd

Dit geeft een prettig overzicht en voorkomt verwarring.